problema la instalarea serverului de cs

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului Tutoriale Pentru Servere De Jocuri Online » Probleme la servere dedicate de Counter-Strike
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
771979
Membru
Membru

Data inscrierii: 08/Iul/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui 771979

am incercat sa instalez un server de cs 1.6 dar cind ajung la dos si scriu "hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir ." si dau enter imi scrie checking bootstrape version si peurma un error 10060 cu winsock si connect fail am incercat si cu server creator acelasi lucru
Sus
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
mutulika
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui mutulika

incearca sa faci sv de cs normal .. fara counter creator .. vezi daca iti da aceleasi erori .. daca da rezolvam problema
Sus
771979
Membru
Membru

Data inscrierii: 08/Iul/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui 771979

da imi da aceiasi erroare
Sus
ManU
Membru
Membru

Data inscrierii: 21/Aug/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui ManU

ai reusit sa o rezolvi???
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului Tutoriale Pentru Servere De Jocuri Online » Probleme la servere dedicate de Counter-Strike Pagina 1 din 1

Mergi direct la: