Nu apare iconitza de login

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului Tutoriale Pentru Servere De Jocuri Online » Intrebari/Nelamuriri referitoare la serverul de MU Online
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
SuperStar
Membru
Membru

Data inscrierii: 24/Sep/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui SuperStar

Sal..am urmarit atat tutorialele de aici cat si altele si am incercat sa fac un server de MU. Totul a mers bine pana in timpul in care incerc sa intru pe server...problema este ca nu imi apare iconitza de login,unde sa pun user si parola...unde am gresit?

Va rog raspundeti cat mai repede..ms
Sus
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
mutulika
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui mutulika

vezi ca ai uitat sa bagi IP in (CS) Connect Server
ma-i uitete odata ...
Sus
valy16
Membru
Membru

Data inscrierii: 11/Mar/2009

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui valy16

unde gasesc SQL server 2000 care sa mearga??va rog ajutatima cat puteti de repede :weep:
Sus
mutulika
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 03/Iul/2008

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui mutulika

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8E2DFC8D-C20E-4446-99A9-B7F0213F8BC5&displaylang=en uitel
Sus
andreea1001
Membru
Membru

Data inscrierii: 15/Noi/2010

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui andreea1001

Desi e cel mai jucat [url=http://www.famouswhy.ro/Site_Blog/Jocuri-multe.ro/37.html] joc online [/url] , mie nu prea-mi place. cred ca renunt la el.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului Tutoriale Pentru Servere De Jocuri Online » Intrebari/Nelamuriri referitoare la serverul de MU Online Pagina 1 din 1

Mergi direct la: